Invingem Autismul

Invingem Autismul

Proiecte

Invingem Autismul
Invatam prin joc si miscare
“Copilul râde: Ințelepciunea si iubirea mea e jocul”   -  Lucian Blaga Proiectul își propune să susțină și să aducă în prim plan importanța jocului in terapia copiilor cu autism.  
Invingem Autismul
BINELE TĂU DE ASTĂZI – TERAPIA DE MÂINE A COPIILOR CU AUTISM
Copiii cu autism, întâmpină dificultăți reale pe toate palierele de dezvoltare, timpul este poate cea mai importantă resursă. Lupta începe cu multe de ore de terapie ca timpul să devină prietenul unui copil cu autism.
Invingem Autismul
SPRIJIN PENTRU ADOLESCENȚII ȘI TINERII CU AUTISM
Cu timpul se schimbă nevoile copiilor cu autism, care între timp deven adolescenți. Aceștia au nevoie să dobândească abilități de comunicare, abilități pentru o viață cât mai independentă, autoreglare, integrare sociala și abilități vocaționale. 
Invingem Autismul
Back to school
Susține școala adolescenților cu autism din Centrul Învingem Autismul, ajutând în achiziționarea unor produse hight-tech cu scop educativ
Invingem Autismul
ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ
Proiectul ÎNVĂȚĂM ÎMPREUNĂ  și-a propus să sprijine Grupurile de socializare și creație ale copiilor cu autism din Centrul Învingem Autismul și Grupurile de pregătire pentru grădiniță. 
Invingem Autismul
Centrul Multidisciplinar de Interventii pentru Autism
Proiectul Centru Multidisciplinar de Intervenţii pentru Autism are drept scop menţinerea serviciilor actuale pentru 24 de copii si adolescenti cu autism și alte tulburări de dezvoltare.