Invingem Autismul

Invingem Autismul

BINELE TĂU DE ASTĂZI – TERAPIA DE MÂINE A COPIILOR CU AUTISM @ Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay ~ 2021

Dată: 08 May 2021
Turneul de tenis pentru doamne și domnișoare, Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay, este un eveniment caritabil care se va desfășura sâmbătă
[ Show more ]

12

Galantomi:

308

Donații:

42,113 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Turneul de tenis pentru doamne și domnișoare, Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay, este un eveniment caritabil care se va desfășura sâmbătă, 8 mai 2021, de la ora 14:00 în Otopeni, la Power Tenis Club Otopeni, strada Drumul Gării Otopeni.

Evenimentul își propune generarea de donații către proiectul Asociației Învingem Autismul - BINELE TĂU DE ASTĂZI – TERAPIA DE MÂINE A COPIILOR CU AUTISM, de atragere a femeilor, în general, și a mamelor, în special, în activități sportive pentru regăsirea stării de relaxare și bunăvoie, dar și pentru exemplul inedit de determinare, competitivitate și generozitate oferit propriilor copii, si, nu în ultimul rând, de celebrare a tenisului feminin românesc.

-----------------------------------------------------------------------

Women's Tennis Charity Tour ReadyPlay is hosted by Power Tenis Club Otopeni on the 8th of May 2021, from 2 pm.   This is a sporting and united event to ensure a quality education to autistic children enrolled in Invingem Autismul organisation. The 2021 edition will raise funds to help these children getting access to education for a month.   The tournament is aimed for women of all ages and is dedicated to friendship and care for the ones in need, it is a celebration of love.