BINELE TĂU DE ASTĂZI – TERAPIA DE MÂINE A COPIILOR CU AUTISM

Status: Fundraising

Când o oră înseamnă ore. Pentru copiii cu autism, care întâmpină dificultăți reale pe toate palierele de dezvoltare, dar mai ales la nivelul comunicării și al autonomiei personale, timpul este poate cea mai importantă resursă. Timpul devine componenta esențială în planul de intervenție, lupta începe cu un număr de ore foarte mare - se recomandă chiar 40 de ore de terapie ABA pe săptămână - pentru ca timpul să devină prietenul unui copil cu autism. 

Centrul Învingem Autismul își propune să fie locul în care, oferind ajutor de specialitate, prin terapie ABA 1 la 1 (un terapeut pentru fiecare copil), copiii să nu-și piardă cel mai de preț aliat - timpul. Scopul unei intervenții concentrate și intensive, așa cum este ABA, este acela de a ajuta copiii cu autism să scadă cât mai mult posibil distanța dintre ei și ceilalți copii de vârsta lor, într-o cursă de maraton.

100% Complete
Suma:

42,113 RON

Galantomi:

12

Donatii:

308

Target:

34,500 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: BINELE TĂU DE ASTĂZI – TERAPIA DE MÂINE A COPIILOR CU AUTISM

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii
08 May 2021

Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay ~ 2021

In beneficiul: BINELE TĂU DE ASTĂZI – TERAPIA DE MÂINE A COPIILOR CU AUTISM

Turneul de tenis pentru doamne și domnișoare, Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay, este un eveniment caritabil care se va desfășura sâmbătă

42,113 RON

Suma:

12

Galantomi:
308 Donatii