Sustin Invingem Autismul la Women’s Tennis Tour ReadyPlay 2018

 

Daniela Preoteasa Invingem Autismul

100% Complete
1,010 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Pe 14 Octombrie, voi juca tenis pentru pentru a sustine cauza copiilor cu autism, la Woman's Tennis Tour ReadyPlay 2018.

Dupa 14 ani de pauza, revin la fileu:)

La 30 de ani, sportul era viata mea. Intreaga viata. La 30 de ani, am renuntat la tot ceea ce stiam sa fiu si am plecat pe drumul spre ceea ce urma sa devin. Am impachetat cu grija si cu dragoste echipamentul, trofeele, mingile, amintirile, visele... Am inchis usa trecutului si nu am m-am mai uitat in urma. Nu am mai gasit in mine "de ce?-ul" cu care sa continui. 

Am ramas, apoi, departe de sport. De tot. Nu pentru ca, brusc, nu imi mai placea miscarea, ci de teama ca apropiere de orice joc, de minge, m-ar fi facut sa simt durere, regret, m-ar fi facut sa mor de dor.

Am citit de curand pagina despre copiii cu autism.  Despre nevoile lor, despre efortul Fundatiei Invingem Autismul, al parintilor,  de a crea conditii frumoase de dezvoltare, de educatie si integrare sociala a copiilor. Si, cu optimism si sufletul deschis, zilele acestea, am descoperit un nou si foarte puternic "de ce?".  Imi doresc sa-i ajut. imi doresc din nou sa joc. Alaturi de prieteni, de parinti, doar pentru ei.

Pe 14 Octombie, dupa fix 14 ani departe de sport, cu mingea in mana si cu toata dragostea, cu dorul, revin la fileu.  La fel si totusi... diferit. Nu e in joc trofeu, nici faima, nici aplauze. Voi juca pentru acesti copii. Si pentru suflet. Un suflet care imi va fi plin numai cu un singur zambet de copil:)

Ma las calauzita de ceea ce invat, zi dupa zi, alaturi de Eva, motto-ul ei din ultimii ani:

"Intr-o lume in care poti sa fii orice, fii bun!"

Fiti buni, alaturi de mine! Donati pentru a-i sprijini pe copiii cu autism sa aiba sansa la o viata cat mai independenta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Învingem Autismul este o organizaţie non-guvernametală ce a luat fiinţă în aprilie 2009, în urma campaniei de conştientizare  “Împreună învingem autismul!” derulată de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi Fundaţia Romanian Angel Apeal, cu sprjinul Fundaţiei Vodafone România.

Cu timpul se schimbă nevoile copiilor cu autism, care între timp deven adolescenți. Aceștia au nevoie să dobândească abilități de comunicare, abilități pentru o viață cât mai independentă, autoreglare, integrare sociala și abilități vocaționale. 

Turneul de tenis pentru femei, Women’s Tennis Tour ReadyPlay, este un eveniment caritabil care se va desfășura duminică, 14 octombrie 2018, între orele 14-19, in Otopeni, la Power Tenis Club Otopeni, strada Drumul Gării Otopeni. Evenimentul își propune obiectivele de generare de donații către proiectul Sprijin pentru adolescenții și tinerii cu autism al Asociației Învingem Autismul,

 

9 Donații

30 RON
14 Oct 2018
300 RON
13 Oct 2018

Anonymous

150 RON
Felicitări și mult succes
13 Oct 2018

Ana Maria Ștefan

30 RON
13 Oct 2018
Mult succes!
13 Oct 2018

Oana Opran

100 RON
12 Oct 2018

Anonymous

75 RON
Succes!❤️
09 Oct 2018
Succes!
07 Oct 2018
05 Oct 2018