Fii prietenul unui copil cu autism!

 

Raluca Alexe Invingem Autismul

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am făcut anul acesta a fost să mă apuc de alergat (deși am fost diagnosticată recent cu niște probleme la coloana lombară). Pe 9 octombrie voi alerga prima cursă de 10 km în afara granițelor- Maratonul Internațional de la Budapesta. Însă, acești kilometri nu vor fi doar pentru mine, ci și pentru copiii de la Asociația “Învingem Autismul”, cu care lucrez de aproape 3 ani. Pentru ei, terapia este singura șansă la o viață independentă. Din păcate, costurile programelor personalizate de intervenție sunt destul de ridicate. Iar implicarea statului în cazul acestor copii se rezumă la o subvenție foarte mică.

Haide să-i ajutăm pe copiii din Asociația “Învingem Autismul” și să transformăm fiecare zi de terapie într-o victorie! Împreună putem trece linia de sosire! 

Îți mulțumesc pentru susținere,

Raluca 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Învingem Autismul este o organizaţie non-guvernametală ce a luat fiinţă în aprilie 2009, în urma campaniei de conştientizare  “Împreună învingem autismul!” derulată de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi Fundaţia Romanian Angel Apeal, cu sprjinul Fundaţiei Vodafone România.

Proiectul Centru Multidisciplinar de Intervenţii pentru Autism are drept scop menţinerea serviciilor actuale pentru 24 de copii si adolescenti cu autism și alte tulburări de dezvoltare.

SPAR Budapest Marathon este cel mai mare eveniment de alergare din Ungaria cu peste 27.000 de participanti din 80 de tari. Distante: maraton, 30 km, maraton stafeta de 4 alergatori si 10 km.  Editia 31 va avea loc pe 9 octombrie 2016. Daca participi la acest eveniment, sustine cauza in care crezi, devenind fundraiser pe Galantom!

 

7 Donații

success !
30 Sep 2016
12 Sep 2016
go Ralu. E foarte fain ca te implici pt copiii cu autism si in afara programului! Si have fun la maraton!
12 Sep 2016

Marius Cristian Alexe

300 RON
Doamne ajuta sa va fie de folos !
12 Sep 2016
Succes!
09 Sep 2016

Anonymous

75 RON
07 Sep 2016
Mult succes Ralu !! O initiativa de suflet pentru suflet :)
07 Sep 2016