Maria Tănăsescu - Invingem Autismul

Susțin copiii și adolescenții centrului Învingem Autismul

405 RON Donatii stranse
20.25% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Trebuie să spun de la bun început că această campanie, la care m-am bucurat să fi luat parte în câteva dintre edițiile sale, are pentru mine un miez foarte personal. 

Mi-e foarte dragă Kiti (căreia îi spun în secret Kitilușu), îmi sunt dragi părinții ei extraordinari și mi se pare un prilej de mare bucurie să ne strângem în fiecare an o mână de oameni care să încercăm să strângem fiecare după puteri și să le facem viața un pic mai ușoară, Kitilușului și prietenilor ei. Mai ales că mai jucăm și tenis (unii dintre noi).  Cu atât mai mult în anii ăștia complicați nu ar trebui să uităm că nevoile copiilor și tinerilor cu autism nu se suspendă pur și simplu, din pricini pandemice.  Eu vă invit, așadar, să donați pentru tinerii de la Centrul Învingem Autismul. Orice sumă le va fi de mare folos. Și vă mai invit și pe 8 mai 2021 la turneul nostru caritabil de tenis, suntem foarte simpatici cu toții și de obicei distracția e pe cinste.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Invingem Autismul

Învingem Autismul este o organizaţie non-guvernametală ce a luat fiinţă în aprilie 2009, în urma campaniei de conştientizare  “Împreună învingem autismul!” derulată de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi Fundaţia Romanian Angel Apeal, cu sprjinul Fundaţiei Vodafone România.

BINELE TĂU DE ASTĂZI – TERAPIA DE MÂINE A COPIILOR CU AUTISM

Când o oră înseamnă ore. Pentru copiii cu autism, care întâmpină dificultăți reale pe toate palierele de dezvoltare, dar mai ales la nivelul comunicării și al autonomiei personale, timpul este poate cea mai importantă resursă. Timpul devine componenta esențială în planul de intervenție, lupta începe cu un număr de ore foarte mare - se recomandă chiar 40 de ore de terapie ABA pe săptămână - pentru ca timpul să devină prietenul unui copil cu autism. 

Centrul Învingem Autismul își propune să fie locul în care, oferind ajutor de specialitate, prin terapie ABA 1 la 1 (un terapeut pentru fiecare copil), copiii să nu-și piardă cel mai de preț aliat - timpul. Scopul unei intervenții concentrate și intensive, așa cum este ABA, este acela de a ajuta copiii cu autism să scadă cât mai mult posibil distanța dintre ei și ceilalți copii de vârsta lor, într-o cursă de maraton.

Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay ~ 2021

Turneul de tenis pentru doamne și domnișoare, Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay, este un eveniment caritabil care se va desfășura sâmbătă, 8 mai 2021, de la ora 14:00 în Otopeni, la Powe

5 Donatii

Anonymous

150 RON
08 May 2021
07 May 2021
05 May 2021
100 RON
Felicitari pentru demers!❤️
22 Apr 2021
30 RON
14 Apr 2021