Le dăruiesc ziua mea copiilor din Centrul Învingem Autismul

 

Mirela Nițu Invingem Autismul

56% Complete
280 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Aprilie este luna conștientizării autismului. Și tot în aprilie este ziua mea.

Peste tot suntem întâmpinați de lalele și magnolii, de zâmbete și veselie.

Dăruiesc ziua mea copiilor și tinerilor din Centrul Învingem Autismul, pentru ca într-o zi, cu ajutorul programului personalizat de intervenție,  să se bucure și ei de primăvară așa cum o facem noi.

Dacă copiii cu autism înseamnă pentru tine mai mult decât o statistică îngrijorătoare, alătură-te cauzei pe care o susțin. Donează acum și îți oferim în schimb surâsul copiilor. Fiecare gest contribuie la susținerea intervenției zilnice de care au nevoie acești copii minunaţi.

Îți mulțumesc pentru că faci ca aniversarea mea să fie specială!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Învingem Autismul este o organizaţie non-guvernametală ce a luat fiinţă în aprilie 2009, în urma campaniei de conştientizare  “Împreună învingem autismul!” derulată de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi Fundaţia Romanian Angel Apeal, cu sprjinul Fundaţiei Vodafone România.

Proiectul Centru Multidisciplinar de Intervenţii pentru Autism are drept scop menţinerea serviciilor actuale pentru 24 de copii si adolescenti cu autism și alte tulburări de dezvoltare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

70 RON
22 Apr 2015
150 RON
La multi ani!
22 Apr 2015
50 RON
La mulți ani!
20 Apr 2015
16 Apr 2015