Invingem Autismul

Invingem Autismul

Invatam prin joc si miscare @ Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay ~ 2022

Date: 28 May 2022

Turneul de tenis Women’s Tennis Charity Tour ReadyPlay este un eveniment caritabil care se va desfășura în Otopeni, la Power Tenis Club Otopeni.

[ Show more ]

14

Supporters:

281

Donations:

52,077 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Turneul de tenis Women's Tennis Charity Tour - ReadyPlay ce sta la baza proiectului INVATAM PRIN JOC SI MISCARE, are ca scop o strangere de fonduri menita sa imbunatateasca viata copiilor si adolescentilor cu autism ce fac terapie in cadrul Asociatiei Invingem Autismul.

Timp de o luna, mai exact, intre 28 aprilie si 28 mai 2022, persoane din orice domeniu de activitate devin fundraiseri pe platforma Galantom.ro si strang fiecare cate o suma de bani pe care si-o stabilesc initial, ce vine in sprijinul achizitionarii de jocuri, materiale didactice si material sportive pentru copiii si adolescentii cu autism.

Strangerea de fonduri va fi incununata de un turneu de tenis de dublu, in cadrul caruia vor participa doar doamnele si domnisoarele care pe langa fundraiser au ales sa fie si jucatoare. 

 Pe 28 mai, la ora 16:00, la Power Tenis Club Otopeni, acestea pot juca un turneu inedit de dublu, sustinute din tribune de prieteni, familie si colegi.